Recital de pian – Alexander Krichel

November 13, 2015
admin

Dragi prieteni,

Clubul Rotary Bucuresti Cismigiu va invitaa miercuri, 2 decembrie 2015, la Sala Radio din Bucuresti, incepand cu ora 19.30 la evenimentul Alexander KrichelRecital de pian | Momente muzicale Rusesti.

Alexander Krichel, pianistul german de origine romana inzestrat cu darul de a transmite publicului sunetul pianului intr-un mod inedit, revine in Romania a doua oara pentru a introduce publicul meloman in lumea marilor compozitori rusi: Modest Mussorgsky si Sergei Rachmaninov.

Concertul are ca scop colectarea de fonduri necesare sustinerii proiectului de initiativa culturala Gradinile Muzicale Bucuresti, primul de acest gen din Romania si Europa de Est. Conceptul de “gradina muzicala” a prins radacini la Viena, unde este inaugurat primul parc cu sunet. Astfel, Padurea Vieneza devine gazda unei arene muzicale, cu arbori dispusi circular, ce par ca dau glas operelor marilor compozitori.

Ne dorim sa aducem Bucurestiului un omagiu cultural printr-o initiativa ce aduce laolalta omul, natura si muzica. Misiunea noastra este popularizarea muzicii clasice si cresterea impactului acesteia in randul tinerilor, integrand cultura in comunitate prin crearea de puncte de atractie si relaxare in parcuri publice.

Va asteptam sa ne fiti alaturi!

Tudor Iliescu
Presedinte Rotary Club Bucuresti Cismigiu 2015 – 2016

Detalii eveniment:
https://www.facebook.com/events/452198854978212/

AK-Afis-3-_-FINAL

Alexander Krichel